Støt min valgkamp

En god valgkampagne er ikke billig. Annoncer, plakater, tryksager, grafisk opsætning og meget andet løber hurtigt op. Skulle du have lyst til at støtte min kampagne med et beløb – stort som lille – vil jeg derfor blive utrolig glad!

Vil du hellere støtte i form af din tid, sætter jeg også stor pris på hjælp til alt fra ophængning af plakater, til omdeling af flyers.

Har du lyst til at give en hånd med, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Donér en valgplakat

Valgplakat Emil BlücherFor 25,- kroner har du mulighed for at donere en valgplakat i forbindelse med kommunalvalget.

Du donerer via MobilePay, ved at sende benytte telefonnummer “65200” og benytte overførselsteksten “Emil”.

Uanset om du skulle have lyst til at donere én eller flere plakater, skal du vide, at jeg sætter stor pris på din hjælp.

Donér en dobbelt valgplakat

Jeg gentager succesen fra kommunalvalget i 2013 og 2017, og laver en valgplakat i “dobbelt længde”. Der er tale om to plakater som sættes op i forlængelse af hinanden, da det er reguleret hvor stor en valgplakat må være. Der er dog ingen regler for, at man ikke må sætte flere plakater op i forlængelse af hinanden 🙂

Du donerer via MobilePay, ved at sende benytte telefonnummer “65200” og benytte overførselsteksten “Emil”.

En donation på 50,- kroner svarer til 1 stk. “dobbelt-valgplakat”, en donation på 100 kroner til 2 “dobbelt-valgplakater” og så fremdeles.

 

Har du spørgsmål, idéer eller ønsker donationer og valgkampen generelt set, er du velkommen til at tage kontakt til mig ved at klikke her.